biuro

Jagoda jest dziennikarką, która uwielbia wszystko, co ma smak serowy. Gdyby wymyślili serową kawę, byłaby skłonna pić ją codziennie. W obecnych realiach decyduje się jednak na espresso bez cukru.

Nie umiem żyć bez słońca i śmiechu.

Pasja dodaje mi pewności siebie, bo nie ma większej satysfakcji niż dobrze zrobiona robota, która na dodatek sprawia przyjemność.

Moi przyjaciele uważają, że chyba jestem nieźle pokręcona.

 Na kawę umówiłabym się z rodziną Trumpów. Jak to robią, że od tylu lat Ameryka im ufa?

Energia to paliwo, bez którego nie ruszylibyśmy nogą spod kołdry.

W przyszłości na pewno odwiedzę Meksyk i przywiozę stamtąd tysiące zdjęć.

Jutro pewnie zjem na śniadanie jajka na miękko.

Działam nierówno, ale wolę określenie eklektycznie, moje działanie to zbieranina bardzo emocjonalnych decyzji i jednocześnie poprzedzonych drobiazgowym researchem planów.

 Z kawą jestem wciąż na etapie randkowania. Okazjonalnie, ale zawsze to samo espresso bez cukru.

Moje ostatnie słowo cheddar królem serów.

Instagram

[instagram-feed]